Cele mai noi tendințe în coafură: cum să te coafezi ca o vedetă

În continuare, două tendințe populare în coafură inspirate de vedete sunt:

1. Coafura „undone” sau naturală – O tendință populară în rândul vedetelor este de a îmbrățișa textura naturală a părului. Aceasta implică coafarea părului într-un mod aparent neîngrijit și cu un aspect mai puțin rigid. Este posibil să observi vedete care își lasă părul să cadă în valuri sau bucle lejere și neciudate, fără a avea o coafură perfect aranjată. Pentru a obține acest look, poți utiliza produse de styling care să adauge textură, cum ar fi sarea de mare sau spray-urile de volum, și să folosești ondulatorul pentru a crea bucle naturale.

2. Coafura „sleek” sau lucioasă – O altă tendință populară este părul drept, neted și cu aspect lucios. Această coafură simplă și elegantă este adesea realizată cu ajutorul plăcii de îndreptat părul sau a uscătorului cu perie rotativă pentru a obține o netezime perfectă. Pentru a obține un aspect lucios, poți aplica un ser sau un ulei de păr pentru a domoli firele rebele și a oferi strălucire părului tău. Această coafură minimalistă este adesea preferată de vedete datorită aspectului său sofisticat și versatilității sale.

Nu uita că atunci când încerci să obții o coafură inspirată de vedete, este important să consideri și forma feței și tipul de păr al tău. Consultă-te cu un stilist profesionist pentru a-ți oferi sfaturi personalizate în funcție de caracteristicile tale individuale.

Leave a Comment