Cele mai populare tendințe de modă japoneză

1. Harajuku Style – Aceasta este o tendință de modă care combină elemente vesele și colorate, inspirate de cultura pop japoneză. Se caracterizează prin utilizarea excesivă a stilizărilor, a imprimeurilor colorate și a accesoriilor unice.

2. Lolita Fashion – Aceasta este o tendință de modă influențată de moda rococo și a perioadei victoriene, care pune accent pe eleganță și femininitate. Se caracterizează prin utilizarea rochiilor cu volane, a panglicilor și a fustelor cu funde.

3. Ganguro Style – Aceasta este o tendință de modă care a fost populară în anii ’90 și începutul anilor 2000. Este caracterizată prin utilizarea excesivă a bronzantului și a machiajului alb pe față, și prin purtarea hainelor colorate și extravagante.

4. Kawaii Fashion – Aceasta este o tendință de modă care se concentrează pe aspectul adorabil și dragalas al hainelor. Se caracterizează prin utilizarea imprimeurilor cu personaje și desene animate, a culorilor pastelate și a accesoriilor adorabile.

5. Visual Kei – Aceasta este o tendință de modă asociată cu muzica rock și cu înfățișarea scenălor. Se caracterizează prin utilizarea hainelor extravagante, a machiajului dramatizat și a coafurilor neconvenționale.

6. Decora Fashion – Aceasta este o tendință de modă care pune accentul pe utilizarea excesivă a accesoriilor și a culorilor strălucitoare. Se caracterizează prin utilizarea brățărilor, colierelor, ochelarilor, șosetelor și a altor accesorii vesele.

Acestea sunt câteva dintre cele mai populare tendințe de modă japoneză, însă există și multe altele care variază în funcție de stilurile personale și de influențele culturale.

Leave a Comment