Coafuri elegante pentru păr negru

1. Coada elegantă cu bucle: Adună toate părul într-o coadă jos și fixeaz-o cu un elastic subțire. Ulterior, ia mici șuvițe de păr și folosește un ondulator pentru a crea bucle lejere. Dă-le formă și fixează-le cu un spray de fixare.

2. Coafura Cocoș de mireasă: Adună jumătate din părul pe partea superioară a capului, împachetându-l în jurul elasticului de păr și fixându-l cu agrafe. Pentru a crea un aspect mai sofisticat, poți folosi un accesoriu pentru păr, cum ar fi o floare sau o diademă.

3. Coc elegant prins cu agrafe: Adună tot părul la spate și înfășoară-l în jurul degetului pentru a forma un coc. Fixează-l cu ajutorul unor agrafe și folosește un spray de fixare pentru a asigura rezistență.

4. Coafura cu păr strâns prins într-un coc: Pentru un aspect clasic și elegant, strânge-ți părul într-o coadă de cal spre partea superioară a capului și fixeaz-o cu un elastic subțire. Apoi, înfășoară părul în jurul elasticului pentru a forma un coc și înfige-l cu agrafe.

5. Coc elegant cu bucle: Adună părul într-un coc jos și folosește un ondulator pentru a crea bucle moi pe părul rămas în afara cocului. Fixează buclele cu un spray de fixare și asigură-te că cocul este bine fixat cu ajutorul agrafelor.

Acestea sunt doar câteva exemple de coafuri elegante pentru părul negru. Poți adapta oricare dintre aceste coafuri în funcție de preferințele tale și de ocazia la care le porți.

Leave a Comment