Descoperă tipurile de suvite care se potrivesc perfect cu părul tău

Există numeroase tipuri de suvite pe care le poți alege în funcție de tipul și culoarea părului tău. Iată câteva idei:

1. Suvite blonde: Dacă ai păr blond, poți alege suvite subtile în nuanțe mai deschise sau mai închise decât culoarea ta naturală. De asemenea, poți adăuga suvite cu tonuri mai reci de blond, cum ar fi blondul cenușiu sau argintiu, pentru un aspect mai modern.

2. Suvite brune: Dacă ai păr brun, poți alege suvite mai deschise decât culoarea ta naturală, cum ar fi caramel sau ciocolata. Suvitele balayage sunt, de asemenea, o opțiune populară pentru părul brun, deoarece creează un efect natural și luminos.

3. Suvite roșii: Dacă ai păr roșcat, poți adăuga suvite mai deschise sau mai închise decât culoarea ta naturală, cum ar fi suvitele de cupru sau de aramiu. Acestea vor adăuga dimensiune și strălucire coamei tale.

4. Suvite negre: Dacă ai păr negru, poți alege suvite în culori mai deschise, cum ar fi caramelul sau maroul închis, pentru a adăuga lumină părului tău. Suvitele în nuanțe de roșu sau violet pot fi, de asemenea, o opțiune interesantă pentru a adăuga contrast și profunzime.

Indiferent de culoarea părului tău, suvitele pot fi personalizate în funcție de preferințele tale și de forma feței tale. Este întotdeauna o idee bună să consulți un stilist profesionist pentru a primi sfaturi suplimentare și pentru a alege suvitele potrivite pentru tine.

Leave a Comment