Idei de coafuri pentru păr brunet

1. Coada de cal cu bucle naturale – poți să-ți prinzi părul într-o coadă de cal la înălțimea dorită și să creezi bucle lejere pe vârfuri cu ajutorul unui ondulator sau uscător de păr cu difuzor.

2. Coc elegant – adună-ți părul într-o coadă de cal la baza gâtului și începe să rulezi firele de păr în jurul elasticului, formând un coc. Fixează cu agrafe și aplică puțin fixativ pentru a păstra coafura intactă.

3. Coafură cu bucle voluminoase – folosește un ondulator gros pentru a-ți crea niște bucle mari și apoi mesteacă-le cu degetele pentru a le desface și a obține un aspect mai lejer și voluminos.

4. Bob cu breton – poți opta pentru o tunsore bob până la bărbie și adaugă un breton drept sau ușor ondulat pentru a obține o coafură modernă și elegantă.

5. Coafură half-up, half-down – prinde jumătate din păr într-o coadă de cal în partea superioară a capului și lasă cealaltă jumătate liberă. Poți să ondulezi buclele de la coadă pentru a da mai mult volum.

6. Coafură cu bucle și panglică – începe prin a-ți face bucle în păr, apoi prinde o panglică subțire în jurul capului și deasupra urechilor. Poți lăsa panglica să atârne liber sau să o lege într-un fundiță mică.

7. Coafură cu codițe împletite – separă părul în două secțiuni laterale, apoi ia câte o șuviță de păr din fiecare secțiune și împletește-le. Adaugă pe rând și alte șuvițe de păr, în timp ce continui să împletești, până ajungi la vârfurile firelor de păr. Repetă același proces pe cealaltă parte. Fixează-ți codițele cu agrafe.

8. Coc dezordonat împletit – adună-ți părul într-un coc dezordonat, apoi împletește câteva șuvițe de păr de dimensiuni diferite și fixează-le în jurul cocului cu ajutorul agrafelor.

9. Coafură cu panglică împletită – prinde jumătate din păr într-o coadă de cal în partea superioară a capului și împletește o panglică subțire cu șuvițele de păr, în timp ce continui să adaugi șuvițe noi. La final, poți să desfaci împletitura pentru a-i oferi mai mult volum.

10. Beach waves – daca iti plac valurile de plaja, poti sa-ti infasori suvitele de par pe ondulator, apoi sa le desfaci si sa le mestecesti cu degetele. Aceasta coafura iti va oferi un aspect relaxat si boem.

Leave a Comment