Inspiră-te din coafurile cu suvite pe păr roșcat

Inspiră-te din coafurile cu suvite pe păr roșcat

1. O variantă interesantă de coafură cu suvite pe păr roșcat ar fi un coc lateral dezordonat. Pentru a-l realiza, poți începe prin a-ți rula suvitele în bucle lejere folosind un ondulator sau o placă de îndreptat părul. Apoi, adună-ți părul pe o parte a capului și începe să îl împletesti într-o coadă. În loc să treci tot părul prin elastic, lasă suvitele să cadă în mod liber și fixează-le cu niște agrafe. Astfel, vei obține un look boem, care pune în valoare culoarea ta roșcată.

2. Dacă vrei ceva mai extravagant, poți încerca o coafură half-up half-down cu suvite pe părul roșcat. Împarte-ți părul în două secțiuni chiar deasupra urechilor și prinde partea de sus cu o agrafă sau un elastic. Ondulează suvitele rămase și lasă-le să cadă peste umeri. Pentru un plus de strălucire, poți adăuga niște accesorii sub formă de agrafe sau clipuri decorative.

3. Pentru o coafură mai casual, dar totuși bogată în suvite roșcate, poți opta pentru un coc lejer. Pentru această coafură, ai nevoie să-ți ondulezi suvitele în mod lejer și să-ți aduni părul într-un coc dezordonat în partea de sus a capului. Folosește agrafe pentru a-l fixa în loc și lasă suvitele să cadă în jurul feței tale, pentru un look romantic.

4. Pentru o atingere de rafinament, încearcă o împletitură elegantă cu suvite pe păr roșcat. Poți realiza o coadă la spate și să o împletești într-o coadă pe lungimea lor. Pentru un efect dramatic, poți lăsa câteva suvite să cadă în partea din față a feței tale.

5. Pentru un look mai stâncos, poți alege o coafură cu suvite și coc înalt. Ondulează suvitele pe toată lungimea lor și adună-ți părul într-un coc la nivelul coroanei capului. Lasă câteva suvite să iasă în evidență în zona feței, pentru un aspect dezordonat și cool.

Indiferent de coafura aleasă, important este să te simți încrezătoare și să te distrezi cu stilul tău unic!

Leave a Comment