Inspiră-te din coafurile cu suvite pe păr saten închis

Inspiră-te din coafurile cu suvite pe păr saten închis

Coafura cu suvite pe păr saten închis poate oferi un aspect modern și sofisticat. Iată câteva idei pentru a te inspira:

1. Ombre saten închis: Ombre-ul este o tehnică în care începutul părului este mai închis, iar vârfurile sunt mai deschise la culoare. Pentru un aspect deosebit, poți opta pentru ombre-ul într-un ton saten închis, care nu se va diferenția prea mult de culoarea ta naturală. Aceasta va adăuga profunzime și dimensiune părului, dând o notă de eleganță.

2. Suvite subtile în părul saten închis: Dacă vrei să adaugi un aspect subtil de lumină părului tău saten închis, poți alege suvite subtile. Acestea pot fi într-un ton mai deschis de saten sau într-o nuanță de blond cald pentru a crea un contrast delicat.

3. Balayage saten închis: Balayage-ul este o tehnică care presupune aplicarea strategică a culorii părului, pentru a obține un efect de păr usor închis la rădăcini și mai deschis la vârfuri. Optează pentru un balayage în tonuri de saten, care se estompează ușor în lungimea părului, pentru a obține un efect natural și subtil.

4. Suvițe în ramă pe părul saten închis: Pentru a accentua frumusețea feței tale și a adăuga un plus de dimensiune părului, poți opta pentru suvițe plasate strategic în jurul feței. Alege o nuanță mai deschisă de saten și aplică suvițele astfel încât să încadreze în mod avantajos chipul.

5. Suvite bronde pe părul saten închis: Pentru un look îndrăzneț, poți încerca suvitele bronde – o combinație între blond și brunet. Alege nuanțe calde de blond și aplică suvițe într-un mod natural, pentru a adăuga un plus de strălucire și profunzime părului tău saten închis.

Indiferent de coafura pe care o alegi, asigură-te că îngrijești și protejezi părul cu produse speciale pentru întreținerea și hidratarea părului colorat.

Leave a Comment