Pasul 2: Analizați datele

Pasul 2: Analizați datele


Faptul că dispuneți de date reale simplifică analizarea nevoilor pentru auditul de conținut. Creați un tablou de bord în Google Spreadsheet pentru a ține evidența tuturor datelor și începeți să le cercetați. Începeți prin a remedia orice problemă de conținut care poate duce la stegulețe roșii sau penalizări. Unii dintre factorii pe care ar trebui să îi luați în considerare sunt calitatea conținutului, relevanța căutării și conținutul copiat. Următorii sunt cei mai critici factori de care trebuie să fiți conștienți:

Probleme cu calitatea conținutului

Aceasta include gramatica slabă, inexactitățile din conținut, conținutul slab și umplutura de cuvinte cheie. Aceste elemente pot fi detectate de către crawlerele Google și pot duce la penalizări.

Google caută în mod constant conținut relevant și de înaltă calitate pe web. Dacă site-ul include oricare dintre problemele enumerate mai jos, acesta poate fi penalizat de Google. Gramatica slabă, inexactitățile în conținut, conținutul slab și umplutura de cuvinte cheie pot fi detectate de crawlerele Google și pot duce la scăderea traficului sau la sancțiuni. Asigurați-vă că investiți timp în crearea de conținut de înaltă calitate care va rezona cu potențialii clienți.

Dacă doriți ca site-ul să se claseze pe primul loc în Google, asigurați-vă că conținutul este de înaltă calitate. Gramatica slabă, inexactitățile în conținut, conținutul slab și umplerea cuvintelor cheie pot fi detectate de crawlerele Google și pot duce la sancțiuni. Deci, asigurați-vă că pentru a verifica munca ta pentru aceste probleme înainte de a publica online.

Informații irelevante

Concentrați-vă pe conținutul de calitate. Tot ceea ce postați pe internet ar trebui să fie util pentru publicul țintă. Nu creați conținut în speranța de a fi clasificat pentru cuvinte cheie.

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, probabil că petreceți mult timp online căutând informații. Dar dacă scopul tău ar fi să oferi cel mai bun conținut posibil? De aceea am creat informații irelevante. Ne concentrăm pe calitate peste cantitate și credem că tot ceea ce postezi online ar trebui să fie de ajutor publicului tău țintă. Deci, nu pierde timpul crearea de conținut doar în speranța de clasament pentru cuvinte cheie – în schimb, a crea valoroase, piese informative, care vă va ajuta și cititorii dumneavoastră atinge succesul. Permiteți-ne să vă ajutăm să începeți astăzi!

Informații irelevante este un blog care se concentrează pe furnizarea de conținut de calitate pentru publicul său țintă. Declarația de misiune a blog-ul este „ajuta oamenii să se concentreze pe ceea ce este important și ajutându-le obține cele mai multe din viață.” Acest obiectiv este realizat prin furnizarea de piese utile, informative de conținut care va ajuta cititorii atinge obiectivele lor.

Blog-ul nu creează conținut în speranța de clasament pentru cuvinte cheie. În schimb, se concentrează pe furnizarea de informații valoroase care vor fi utile cititorilor săi. Această abordare a dus la o urmărire fidelă a cititorilor care apreciază calitatea și utilitatea conținutului furnizat.

Redundanța conținutului

Sunteți îngrijorat de redundanța conținutului? Poate că ați observat recent că conținutul site-ului este plin de copii și scanări ale muncii altor persoane. Sau poate că ești mereu confundat cu altcineva online, pentru că postările tale de pe blog seamănă cu ale lor aproape cuvânt cu cuvânt.

Oricum, ați putea fi de gândire că acest tip de duplicare ar putea obține probleme cu Google și alte motoare de căutare.

De fapt, conținutul duplicat poate afecta poziția site-ului în mai multe moduri. Pentru un singur lucru, se poate oferi concurenților dumneavoastră un avantaj peste tine, oferindu-le mai multe resurse pentru a promova site-urile lor.

Și, la fel de important, paginile duplicate pot crește timpul de încărcare al site-ului pentru vizitatorii care încearcă să găsească rapid informații.

Dacă doriți să evitați aceste sancțiuni, este important să luați măsuri împotriva redundanței conținutului. Din fericire, există mai multe soluții simple disponibile pentru a vă ajuta să vă protejați împotriva materialelor duplicate de pe site-ul dvs. Puteți utiliza software de verificare a plagiatului, cum ar fi Grammarly, pentru a prinde orice neconcordanțe în

Crawlerele motoarelor de căutare pot detecta materialul duplicat. De asemenea, puteți obține sprijinul unui software complet de verificare a plagiatului, cum ar fi Grammarly.

Dacă doriți să vă păstrați conținutul cât mai proaspăt și unic posibil, veți dori să fiți conștienți de potențialul de material duplicat. Crawlerele motoarelor de căutare pot detecta conținutul duplicat destul de ușor, iar dacă sunt detectate, vă pot afecta negativ clasamentul SEO.

Din fericire, există o mulțime de resurse disponibile pentru a vă ajuta să evitați cu totul duplicarea – cum ar fi Grammarly Complete, care poate verifica plagiatul. Deci, dacă sunteți doar la început sau doriți să vă asigurați că totul pe site-ul dumneavoastră este de până la spec., stați înainte de joc prin utilizarea unui software de verificare plagiat aprofundată!

Leave a Comment