Pasul 2: Identificați grupul demografic țintă

Pasul 2: Identificați grupul demografic țintă

Grupul demografic țintă pentru marketingul unui restaurant ar trebui să fie persoanele care caută un loc nou și interesant pentru a lua masa. Acest lucru înseamnă că trebuie să vizați clienții care sunt tineri, la modă și/sau cei care stabilesc tendințe.

Aceasta înseamnă, de asemenea, atragerea persoanelor cu diferite restricții alimentare, cum ar fi vegetarienii sau veganii.

Odată ce ați identificat grupul demografic țintă, începeți prin a crea o listă cu interesele și trăsăturile de personalitate ale acestora. Apoi, identificați restaurantele din zona dvs. care se potrivesc acestui profil și direcționați-le cu publicitatea dvs.

În cele din urmă, asigurați-vă că oferiți servicii excelente pentru clienți și că oferiți meniuri unice care să atragă publicul țintă.

Elaborați un mesaj de marketing țintit

  1. Începeți prin a identifica ceea ce doriți ca publicul țintă să știe despre restaurantul dvs.
  2. Scrieți o postare pe blog care să evidențieze caracteristicile unice ale restaurantului dvs. și motivele pentru care clienții ar trebui să vă viziteze.
  3. Folosiți platformele de socializare pentru a împărtăși postarea dvs. cu prietenii și membrii familiei care ar putea fi interesați să mănânce la restaurantul dvs.
  4. Folosiți tehnicile de optimizare a motoarelor de căutare online pentru a îmbunătăți vizibilitatea postărilor de pe blog.

Restaurantele pot viza o varietate de date demografice diferite cu eforturile lor de marketing. De exemplu, acestea pot viza tinerii care sunt în căutarea unui nou loc interesant pentru a mânca, oameni șold care sunt trendsetters, și clienții cu restricții alimentare. Identificând datele demografice vizate, puteți crea publicitate direcționată care să fie pe placul lor și să crească vânzările restaurantului dvs.

Sunteți în căutarea de a comercializa restaurantul dumneavoastră la o țintă demografice specifice? Potrivit cercetărilor de piață, ținta demografică pentru marketingul restaurantelor ar trebui să fie persoanele care caută locuri noi și interesante pentru a lua masa.

Acest lucru înseamnă vizarea clienților care sunt tineri, șold, și / sau trendsetters. De asemenea, înseamnă să apelezi la persoanele cu diferite restricții alimentare, cum ar fi vegetarienii sau veganii. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre a ajunge la acest public țintă, citiți mai departe!

Leave a Comment