Set de mobilier pentru exterior, format din masă și scaune

– Masa de exterior: o masă din lemn tratat termic sau din material plastic rezistent la intemperii. Aceasta poate fi rotundă, pătrată sau dreptunghiulară, în funcție de preferințe și spațiul disponibil. Este important ca masa să fie stabilă și să aibă dimensiuni potrivite pentru a putea servi confortabil mâncarea sau băuturile.

– Scaune de exterior: scaune din lemn, metal sau plastic, cu spătar și șezut confortabil. Acestea pot fi simple, cu spatar drept, sau mai elegante, cu cotiere și spătar înalte, pentru un plus de confort și suport pentru spate. Este important ca scaunele să fie rezistente la intemperii și să poată fi lăsate afară în orice condiții meteorologice.

– Banchete de exterior: o opțiune adițională pentru un set de mobilier pentru exterior poate fi o bancă lungă pentru a oferi suficient spațiu de sejur în aer liber. Aceasta poate fi realizată din lemn și poate avea un design simplu sau rustic, în funcție de preferințe.

– Umbrelă de soare: pentru a oferi umbră și protecție împotriva razelor solare puternice, în setul de mobilier pentru exterior se poate adăuga o umbrelă de soare. Aceasta poate fi montată pe masa de exterior sau pe un suport separat, și este recomandabil să aibă un mecanism de înclinare reglabil pentru a putea oferi umbra în funcție de poziția soarelui.

– Perne și huse pentru scaune: pentru un plus de confort și design, se pot adăuga perne și huse pentru scaunele de exterior. Acestea pot fi realizate din materiale rezistente la intemperii și pot fi scoase și spălate ușor, pentru a le menține frumoase și curate în timp.

– Accesorii complementare: pentru a completa setul de mobilier pentru exterior, se pot adăuga și alte accesorii precum un cărucior pentru servit mâncarea sau un răcitor de băuturi pentru a păstra lichidele reci în timpul zilelor călduroase. De asemenea, se pot adăuga și lumânări sau lanterne pentru a crea o atmosferă romantică pe timpul serii.

Leave a Comment