Tendințe în designul interior: corpurile de iluminat statement

Corpurile de iluminat statement au câștigat popularitate în ultimii ani, datorită abilității lor de a adăuga caracter și personalitate spațiului interior. Acest tip de corp de iluminat se remarcă prin forme și dimensiuni neobișnuite, culori indraznete și detalii distinctive.

Una dintre tendințele actuale în designul interior este utilizarea lămpilor de podea statement. Acestea pot fi amplasate într-un colț al camerei sau în spațiul de lectură și pot deveni o piesă centrală a decorului prin designul lor inovator și lumina pe care o oferă.

Lustrele statement sunt, de asemenea, un element popular în designul interior contemporan. Acestea pot fi amplasate în living, hol sau în cameră de mese, oferind un efect spectaculos și îndrăzneț. De multe ori, aceste corpuri de iluminat pot fi reglate în înălțime și capacități de iluminare, oferind un plus de funcționalitate și flexibilitate.

Pendulele statement sunt o altă opțiune populară în designul interior. Acestea pot fi utilizate ca o sursă principală de iluminare într-o camera sau pot fi grupate pentru a crea un aspect dramatic. Pe lângă aspectul lor impresionant, aceste corpuri de iluminat pot adesea să ofere și o luminozitate multiplă, pentru a putea fi ajustate în funcție de nevoile și preferințele utilizatorului.

Când vine vorba de culori și finisaje, corpurile de iluminat statement se remarcă adesea prin tonuri strălucitoare și suprapuneri neașteptate de culori. De asemenea, ele pot fi fabricate din materiale inovatoare precum sticlă colorată, metal prelucrat, ceramică sau lemn exotic. Aceste finisaje unice completează perfect ideea de a avea un corp de iluminat care este și o piesă de artă în sine.

În concluzie, corpurile de iluminat statement reprezintă o tendință în designul interior datorită impactului lor vizual și capacitatății de a adăuga personalitate și caracter unui spațiu. Aceste corpuri de iluminat se remarcă prin forme și dimensiuni neobișnuite, culori indraznete și detalii distinctive, făcându-le o piesă centrală în orice decor.

Leave a Comment