Un set de unelte de grădină (greblă, foarfecă de crengi, lopată etc.)

Un set de unelte de grădină tipic ar putea include următoarele:

1. Greblă: este folosită pentru a împrăștia și a nivelat solul, precum și pentru a colecta frunze sau alte detritusuri din grădină.

2. Foarfecă de crengi: este utilizată pentru a tăia crengile groase ale copacilor sau arbuștilor din grădina ta.

3. Lopată: este un instrument esențial pentru săparea și manipularea solului în grădină, cum ar fi săparea gropilor pentru a planta sau pentru a transfera plante deja crescute.

4. Furcă de grădină: este folosită pentru a aerisi solul și a-ți ajuta rădăcinile plantelor să primească mai multă apă și substanțe nutritive.

5. Plantator: este un instrument mic, cu o formă în formă de con, utilizat pentru plantarea sămânțelor mici sau a bulbilor la adâncimi uniforme.

6. Guler de plante / stilou / suport: utilizat pentru a susține plantele cățărătoare sau ierburile în creștere în grădină.

7. Pulverizator: este folosit pentru a iriga plantele cu apă sau fertilizatori, fie prin pulverizare fină, fie prin irigare localizată.

8. Mănuși de grădină: este important să vă protejați mâinile în timp ce lucrați în grădina, deci un set de mănuși durabile și rezistente la apă ar fi util.

Acestea sunt doar câteva exemple de unelte de grădină de bază, dar există o varietate de alte unelte pe care le poți adăuga în funcție de nevoile și preferințele tale specifice.

Leave a Comment